Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Інтерпайп в рази збільшив продажі унікальних нішевих продуктів до ЄС — Морозов

[15:15 06 октября 2023 года ]

Українська промислова компанія “Інтерпайп” минулоріч змогла збільшити продажі нішевих трубних продуктів до Євросоюзу в кілька разів. Про це повідомив перший заступник генерального директора компанії Денис Морозов під час івенту “Діалоги про стійкість. Як розвивається бізнес в умовах війни”.

За його словами, “Інтерпайп” задіяв можливості свого R&D центру, щоб скористатися тимчасовою відміною квот та мит на ринках Євросоюзу і почати виготовляти унікальні штучні продукти для потреб європейського машинобудування. “Зараз для Європи ми освоїли більше 100 видів нової продукції і в перспективі ще освоїмо більше 200. Наприклад, спеціалісти компанії вже навчилися виробляти такий новий продукт, як осі для вантажних фур. Або один з клієнтів зробив замовлення на трубу довжиною 14 метрів, для перевезення якої взагалі не було транспорту”, — розповів він.

Як зазначив Денис Морозов, стати постачальником відомих європейських компаній дуже непросто. “Працювати по загальних стандартах — це одна річ. Але майже кожна компанія в ЄС має свої власні, більш жорсткі стандарти, тому працювати в таких маленьких нішах високоякісної продукції, де потрібен ще й інтелект, це інший, вищий рівень”, — констатував топ-менеджер.

Через війну компанія зіткнулася з низкою викликів. Умови роботи, особливо в Нікополі, складні. Місто потерпає від нестачі води після підриву гребня дамби Каховського водосховища. Та попри війну стратегія компанії не змінилася — збільшувати продажі преміальних трубних продуктів на всіх ринках: Євросоюзу, Близького Сходу, США, додав Денис Морозов 

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.