Rambler's Top100
НОВОСТЬ

“Інтерпайп” перебуває у стабільній фінансовій ситуації, відновлює інвестпроєкти — гендиректор

[14:10 28 августа 2023 года ]

Українська промислова компанія “Інтерпайп” сьогодні перебуває у стабільній фінансовій ситуації, відновлює реалізацію низки інвестиційних проєктів, які були призупинені з початку війни. Про це в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна” повідомив генеральний директор “Інтерпайпа” Андрій Коротков.

“Компанія сьогодні перебуває у стабільній фінансовій ситуації. Наші євробонди обслуговуються відповідно до графіків та підписаних договорів. Ми виконуємо усі зобов'язання перед зовнішніми кредиторами та інвесторами. Зобов'язання щодо реструктуризації старих боргів ми теж виконуємо за планом”, — сказав він.

За його словами, наразі “Інтерпайп” немає довгих кредитних ліній в українських та закордонних банках. Я маю на увазі операційне кредитування. “У нас вистачає свого оборотного капіталу”, — підкреслив гендиректор.

А.Коротков також повідомив, що цього року Рада директорів “Інтерпайпу” ухвалила рішення про відновлення низки інвестпроєктів “з огляду на те, що треба жити, працювати і розвиватися, незважаючи ні на що”.

“Це будівництво ділянки термообробки труб у Нікополі та два проєкта в залізничному дивізіоні в Дніпрі. Нині потроху відновлюємо діяльність у цьому напрямку. Але не все від нас залежить, оскільки в цих інвестпроєктах задіяні не лише українці, а й європейці, наші постачальники. Зараз ми намагаємося впроваджувати особливі режими роботи з ними. Ми розуміємо, що потрібно розвиватися, щоб відповідати ринку та його вимогам, вимогам до продуктів”, — підкреслив він.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.