Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Як ТОВ “НВК “УКРЕКОПРОМ” бореться з екологічними викликами: секрети очищення диму

[14:15 17 июля 2024 года ]

Директор ТОВ “НВК “УКРЕКОПРОМ” Віталій Данкевич розповів про методи, які використовує компанія для очищення вихлопних газів після видалення відходів.

Про це пише видання Економічні новини.

ТОВ “НВК “УКРЕКОПРОМ” надає комплексні послуги у сфері управління відходами та екологічного обслуговування підприємств в Одесі та по всій Україні. Фахівці компанії мають високу кваліфікацію та значний досвід роботи з різними підприємствами, дотримуючись всіх екологічних і юридичних норм.

У сучасному світі, де екологічні питання стають все важливішими, компанії з управління відходами прагнуть не тільки ефективно переробляти відходи, але й мінімізувати їх негативний вплив на навколишнє середовище.

Віталій пояснив, що ТОВ “НВК “УКРЕКОПРОМ” розробили спосіб зменшення кількості шкідливих речовин, що викидаються в атмосферу.

“Через те, що ми закидаємо клінічні відходи: пластик, біологія, ще якась хімія, — після процесу горіння створюється такий густий чорний дим. Цей чорний дим ми чистимо завдяки мокрій системи газоочищення”, — розповів директор компанії.

Система створює умовну водяну хмаринку, яка поглинає шкідливі речовини, не дозволяючи їм вийти в атмосферу. “Можна сказати, що ми миємо дим”, — додає.

Однак, за словами Віталія, система має свої недоліки. Проблема полягає в тому, що вода нагрівається через високу температуру вихлопних газів, які досягають 1200-1300 градусів за Цельсієм. Сама ж вода нагрівається до 85-95 градусів. Хмаринка поглинає забруднення, але сама при цьому забруднюється.

Щоб уникнути перегрівання, компанія використовує градильню — додаткову систему, яка автоматично вмикається при досягненні температури води 65 градусів. Це допомагає запобігти перегріву основної системи очищення.

“Чим холодніша вода в системі, тим чистіше повітря на виході з газоочисної установки”, — підкреслив директор.

Віталій Данкевич також зазначив, що компанія готова до можливих блекаутів: закуплені генератори для підтримки роботи мийки тари та газоочисних установок.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.