Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Rx index — універсальний довідник еквівалентності препаратів

[18:45 19 января 2023 года ]

Лікарі одержують відмінний інструмент для різноманітності у виборі інструменту лікування. Відвідавши довідник еквівалентності лікарських засобів на сайті rx.ua, лікар може за лічені хвилини підібрати ліки та його аналоги. Такий індивідуальний підхід говорить багато про що, адже пацієнти не завжди можуть придбати конкретні ліки, а в деяких випадках на нього може бути алергія та альтернатива буде обов'язковою.

Переваги довідника онлайн RX.UA

Постійне оновлення довідника дозволяє застосувати актуальну та корисну інформацію вже зараз. Серед додаткових переваг версії в режимі онлайн потрібно виділити такі моменти:
•    швидкий доступ до інформації з розподілом на категорії;
•    наявність додаткових матеріалів та статей;
•    пошук препаратів за активною речовиною або торговою назвою;
•    адаптація сайту під мобільні пристрої.

Використовується лише актуальна інформація на дату випуску довідника. Нею можуть скористатися лікарі, фармацевти і навіть студенти, які навчаються у медичних ВНЗ. Вони від початку своєї кар'єри можуть зрозуміти, наскільки багато препаратів є на ринку і що багато з них можна без проблем замінити.

Найчастіше до довідника звертаються терапевти, які перші стикаються із захворюваннями та радять різні способи лікування, ґрунтуючись на своєму досвіді та наявності замінних препаратів. Версія онлайн дозволить за лічені хвилини виконати пошук препарату та запропонувати його пацієнтові для максимальної ефективності.

Що таке біоеквівалентність?

Це поняття, що означає ідентичність препаратів із збереженням ефекту прийому. Тобто різні назви лікарських препаратів однаково впливають на організм людини, надаючи позитивний вплив. Іноді замінники називаються генериками.

Постійне оновлення каталогу забезпечить наявність актуальної та корисної інформації для кожного з лікарів. Залишається лише підписатися на оновлення та своєчасно придбати довідник еквівалентності ліків, щоб на 100% ефективно лікувати пацієнтів та підбирати оптимальні інструменти цього ж лікування.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.