Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Прибыль портового флота “Южного” превысила 211 млн гривен

[18:10 11 ноября 2020 года ]

ДП “МТП “Южный” сообщает в Facebook.

Протягом 10 місяців 2020 року ДП “МТП “Южний” опрацювало 277 суден, 134 з яких типу Capesize. Швартування суден здійснювалось буксирами держстивідора. У результаті прибуток портового флоту склав 211,5 мільйонів грн ????

За 10 місяців поточного року кількість суден типу Capesize збільшилася на 49% у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. Збільшення розмірів суднових партій дозволяє економити на логістичних витратах, відкриває додаткові конкурентні переваги для українських компаній. Для портових операторів обробка такого типу суден дозволяє підвищити оборотність вантажів. У той же час це призводить до зменшення часу роботи буксирів, дозволяючи надавати послуги стороннім організаціям ⚓

Робота зі сторонніми організаціями приносить підрозділу значний прибуток. При фінансовому плані на 10 місяців 2020 року 108,4 мільйонів грн, прибуток портового флоту ДП “МТП “Южний” за 10 місяць цього року становить 211,5 мільйонів грн. Цей результат вище планового показника на 95% і на 26% вище прибутку за аналогічний період 2019 року ????

“Портовий флот ДП “МТП “Южний” — це сучасні буксири, оснащені необхідним обладнанням, включаючи систему пожежогасіння. Буксири держстивідора можуть обслуговувати ще більшу кількість великотоннажних балкерів”, — коментує начальник портового флоту ДП “МТП “Южний” Олександр Лисенко.

Буксири ДП “МТП “Южний” забезпечують швартування всіх суден підприємства, стивідорної компанії ТІС та ін. Тарифи погодинної оплати встановлюються на підставі витрат і рентабельності.

“Виключно важливим для підприємства є виробнича результативність та високі фінансові показники. Портофлот ДП “МТП “Южний” використовує всі можливості для підвищення ефективності роботи, надаючи широкий перелік послуг на договірних умовах і з урахуванням обсягу робіт на підприємстві”, — зазначив в.о. директора Sergey Kovshar.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.