Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Порошенка іронічно привітали з днем народження: Нагадали про ботоферму, піар на війні і цукерки в Білорусі

[22:00 26 сентября 2022 года ]

В мережі іронічно привітали Петра Порошенка з 57-літтям фотографією цукерок “Рошен” з Білорусі, нагадуванням про “скажену” ботоферму та найбільші його “фейли” як за часів президентства, так і в опозиції.

В той час як Марина Порошенко, партійці та соратники вітають Порошенка в афільованих з ним ЗМІ, журналіст Сергій Іванов опублікував фотографію коробки цукерок “Вечірній Київ”, яка виготовлена “Рошен” і імпортована з Білорусі в липні 2022 року. “Ну не можна так просто взяти і припинити торгівлю з ворогом. Якщо не вугілля з солярою, то хоча б цукерки. В той час коли держава і світ запровадили санкції проти Білорусі. Петро Порошенко, з уродинами. Дякую”, — написав Іванов.

“Народна правда” також пригадала Порошенку піар на військовій і гуманітарній допомозі, “скажену” армію прихильників, які поширюють соцмережами зраду та перекладають відповідальність за криваву війну з Путіна на Зеленського. Подекуди їхні тези є взаємовиключними та повністю дублюють тези російської пропаганди.

“З одного боку, війну виграє армія, збудована ним (Порошенком — ред.) безпосередньо. З іншого, ця армія гола і боса. На їхню думку, нинішнє політичне керівництво неправильно воює. В той час як команда Порошенка взагалі не воювала, уклавши антиукраїнський Мінськ-2. Якби п’ятий став шостим, яка вирогідність того, що “Мінськ-3” з’явився б в нас ще в квітні?” — йдеться в матеріалі.

У Порошенка також дорікають Зеленському Єрмаком-“агентом Кремля”, але мовчать про його бізнесові відносини з кумом Путіна Медведчуком. Дорікають чинному президенту Коломойським, але геть забули про Роттердам+ і Ахмєтова. “Закидують корупцію на великому будівництві і зовсім не кажуть про Свинарчуків. Цікаво, де ця сімейка зараз — в “батальйоні Монако” чи в “теробороні Відня”? — пише Народна правда.

Колишньому президенту також пригадали нападки його прихильників на волонтерів і спробу представників ЄС у Київраді зірвати перейменування вулиці Московської в Києві. Нагадаємо, депутатка Дінара Габібулаєва запропонувала перейменувати Московську на вулицю Європейського Союзу (читай ЄС), а не на Князів Острозьких, як проголосували кияни.

“Продовжувати можна довго. Але досить. День народження врешті решт. 57 років в Порошенка один раз в житті. Як власне і президентський термін”, — пише видання.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.