Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Огляд гумово-технічних виробів ГУМАТЕХ

[16:50 31 августа 2023 года ]

Виробниче підприємство ГУМАТЕХ спеціалізується на виготовленні різних гумотехнічних виробів (ГТВ). Одним із основних напрямків діяльності є виробництво рукавів промислових шлангів та напірних рукавів згідно з ГОСТ 18698-79, ГОСТ 5398-76 та ГОСТ 10362-2017. Крім того, підприємство займається виготовленням рукавів муфт дюритових Тип 40У та гумових труб і шлангів замовленням з урахуванням технічного завдання замовника. Компанія також пропонує послуги з виготовлення формових гумотехнічних виробів (ГТВ) відповідно до креслень та форм замовника.

Продукція ГУМАТЕХ застосовується в різних галузях національного господарства: металургійній, гірничодобувній, харчовій, нафтогазовій, хімічній, сільськогосподарській, машинобудівній, будівельній, деревообробній та комунальних службах.

Плюси співпраці з ГУМАТЕХ полягають у наступному:

  • Гарантована якість продукції від виробника за доступними цінами.
  • Компанія надає кваліфіковану консультацію з щодо застосування і взаємозамінності продукції.
  • Виробництво здійснюється в найкоротші терміни, від 2 до 7 днів.
  • Індивідуальний підхід до кожного замовника, з можливістю виготовлення продукції за його кресленнями та формами.
  • Великий асортимент, більше 1000 найменувань продукції.
  • Використання якісних матеріалів з США і Європейського Союзу, наявність сертифікатів якості.
  • Здійснення доставки по Україні будь-яким зручним для клієнта транспортним оператором.

ГУМАТЕХ пропонує широкий асортимент гумовотехнічних виробів, включаючи напірні та напірно-всмоктувальні насоси. Наші можливості не обмежуються лише цим, ми надаємо послуги щодо обгумування валів, роликів та виготовлення гумових виробів відповідно до технічного завдання. Ми використовуємо тільки якісну сировину, а готова продукція проходить декілька етапів контролю якості. Саме тому продукція ГУМАТЕХ має високі експлуатаційні характеристики.

Обгумування валів і роликів проводиться з метою збереження поверхонь металевих виробів, що постійно піддаються ударам, обертанню, тертю та деформації. Це дозволяє отримати виріб з підвищеною зносостійкістю, хімічною стійкістю та довгим терміном придатності.

Техпластини ГОСТ 7338-90 використовуються для виготовлення гумових елементів, що виконують функцію укріплення нерухомих з'єднань, запобігають тертю між металевими поверхнями та мінімізують одиночні навантаження. В залежності від призначення та речовини, виділяють перший та другий класи техпластин. Вони мають різні ступені твердості та можуть бути використані у різних галузях промисловості.

Продукція ГУМАТЕХ знаходить застосування в різних галузях національного господарства і відповідає вимогам якості, технічним стандартам та найвищим експлуатаційним вимогам. Наше підприємство пропонує кваліфіковані консультації, виготовлення замовлень за індивідуальними потребами та широкий спектр послуг.

Якщо ви зацікавлені у співпраці з компанією ГУМАТЕХ, більш детальну інформацію можна знайти на сайті: https://gumatech.pro/ua/

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.