Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Асоціація “УАВтормет” зацікавлена у постачанні металобрухту до Придністров’я

[00:30 22 октября 2024 года ]

Асоціація “УАВтормет” підтвердила зацікавленість українських брухтозаготівельних підприємств у відновленні постачання сировини до Придністров’я, до розташований Молдовський металургійний завод, що належить російським власникам.

“Проведене нами дослідження відкритих статистичних даних Державної митної служби України дійсно засвідчило постачання окремих видів металургійної сировини”, — йдеться у зверненні “УАВтормет” до об’єднання “Укрметалургпром”.

Асоціація просить “Укрметалургпром” надати їй дані щодо потенційних споживачів сировини, оскільки єдиним металургійним підприємством в Придністров’ї є Молдовський металургійний завод (м. Рибниця).

Українська асоціація “УАВтормет” — некомерційне об’єднання брухтозаготівельних та металургійних підприємств України, що було створена для першочергового забезпечення брухтом українських металургійних підприємств. Проте останні роки основний фокус її зусиль зосереджено на експорті брухту на зовнішні ринки, для чого асоціація вимагає від українського уряду дозволити вивозити з України брухт в необмеженій кількості без сплати будь-якого мита.

На початку жовтня українські ЗМІ повідомили, що українські експортери металобрухту із серпня цього року відновили постачання сировини до Придністров’я. “Ця перша поставка в обсязі 276 тон брухту виконана в рамках контракту, укладеного 8 травня 2024 року між українською юридичною особою ТОВ “Д-Камет” та Молдавським металургійним заводом”, — зазначалося у повідомленні.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.