Постоянный адрес: http://ukrrudprom.com/news/Rinat_i_Dmitriy_Firtash_pitayutsya_protyanut_zakonoproekt_o_rest.html?print

Ринат Ахметов и Дмитрий Фирташ пытаются протянуть законопроект о реструктуризации долгов предприятий ТЭК

09:00 17 июня 2014 года

Собственники облгазов и облэнерго пытаются пролоббировать принятие парламентом коррупционного законопроекта №4566. Об этом пишет народный депутат Анатолий Гриценко в блоге на Украинской правде.

“У вівторок, за наполяганням Миколи Мартиненка, до порядку денного знову проштовхують скандальний корупційний законопроект 4566 — про реструктуризацію (списання) боргів підприємств паливно-енергетичного комплексу. Як завжди, пояснюють, що без цього проекту вся енергетика країни просто обрушиться. Бо оті бідні облгази й обленерго — такі збиткові, ну такі збиткові для їхніх власників, що просто жах! Ледве кінці з кінцями зводять ахметови з фірташами, тому пора вже й для них напевно нам усім скидатися, причому не по 5 грн, а набагато більше. Бо інакше олігархи не виживуть, охлянуть з голоду — на своїх яхтах, літаках і віллах закордонних.

Цей корупційний проект має бути відхилено. А якщо олігархи депутатів “стимулюють” і він буде проголосований — закон має заветувати Президент.

Тож уважно слідкуйте за руками блудливих багатостаночників!”