Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Украинский дипломат “похвалил” экспресс “Киев — Борисполь”: “Такого нет даже в Зимбабве”

[08:50 24 января 2019 года ]

Генеральный консул Украины в Канаде раскритиковал в Facebook экспресс “Киев — Борисполь”, а также общее состояние территории железнодорожного вокзала в Киеве.

Відомий швидкими і різноманітними вояжами Сергій Сидоренко щільно спостерігає за МАУ і сприяє її поліпшенню. Шкода, якщо з під нашої уваги зникне Укрзалізниця. 20 січня, вийшовши з терміналу у Борисполі, я побачив одинокий вагончик, який соромно називати поїздом, і пройшовши половину з 200 метрів до мети помітив, що вагончик повільненько рушив. На годиннику було 16.41, і чекати наступного рівно годину (!) я не захотів. Тим більше, що чекати ніде — там нема теплого залу/павільйону для чекання! Тим більше, що теплий автобус лише на 20 гривень (20%) дорожчий і довів до вокзалу Київ Південний за 41 хвилину. Але це не вся правда про УЗ. Нам — десяткам інших людей, і жінкам, і старим, і дітям, треба було дістатися з чемоданами до метро або до зупинки трамваїв. Так от, обидва ескалатори підземного переходу не працювали, і з їхнього виду було зрозуміло, що давно. З тими ж бебехами численні пасажири лопаються нагору у протилежному кінці тунелі. До речі, 14 платформа, куди прибуває отой вагончик-”експрес”, теж пропонує лише сходи. Остання пісня — перехід з привокзальної площі на трамвайні зупинку. Закликаю усі телеканали пройти цей шлях- він поруч з станцією метро Вокзальна. Жодні Венесуели та Зімбабве не створили такого бруду, побитих рештків асфальту, натовпу продавців колготок, ковбаси і пончиків в темному коридорі, та ще й трьох сходових маршів для пасажирів з речами. Чи варто додавати що на виході до трамваї не асфальт, а ковзанка? Мені соромно, соромно дивитися на все це, особливо після перельоту з бідної балканської країни, яка, попри проблеми, дбає про обличчя — столицю і її аеропорт і її вокзал. А УЗ не соромно. Вони скажуть, що це не їхня територія. Країна теж не їхня?

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.