Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Шепелев міг купити рішення Верховного суду по справі втечі з-під варти — джерело

[10:20 11 января 2024 года ]

Колишній народний депутат, обвинувачений у серії замовних вбивств, держзраді та інших злочинах Олександр Шепелев міг заплатити за винесення позитивного рішення Верховним судом по касаційній скарзі його захисту у справі про втечу з-під варти. Про це нам стало відомо із власних джерел.

Справа про хабар колишнього голови Верховного суду Всеволода Князєва остаточно знищила репутацію як самої інстанції, так і судової гілки влади. Окрім самого Князєва у справі щодо хабарництва фігурують й інші судді Верховного суду, які нині продовжують виконувати свої обовʼязки. Хоч галас навколо справи почав затихати на фоні інших подій в країні, у самому Верховному суді досі переполох. Ми поспілкувалися із тими, хто знаходиться на місцях й виявилося, що навіть ті судді, які прямо не заплямували свою репутацію справою Князєва, бояться втратити свої посади. А тому готові розповідати про інші злочини аби зберегти своє чесне імʼя й залишки репутації.

На правах анонімності нам розповіли, що справа Князєва може бути не єдиним прикладом масштабної корупції у Верховному суді. Ще одна, але не менш одіозна справа, стосується колишнього нардепа-агента фсб, якого обвинувачують у серії замовних вбивств та співпраці з ворогом Олександра Шепелева.

Неочікувано йому колегія суддів Верховного Суду, до якої ввійшли В’ячеслав Маринич, Володимир Король та Алла Макаровець, змінила вирок по справі втечі з-під варти, пішовши на грубі порушення закону. Судді намагалися таким чином відпустити його на свободу, адже порахували так, що він відбув уже семирічний строк увʼязнення. І якби не вирок іншого суду, яким Шепелева визнали винним у вбивстві банкіра Сергія Кириченко й засудили до 15 років вʼязниці, ексдепутат уже б розгулював на свободі.

Джерела видання, припускають, що допомогти Шепелеву у вирішенні питання у Верховному суді міг народний депутат від “опозиційної платформи — За життя” Григорій Мамка.

Раніше українські ЗМІ розповідали про їхні дружні відносини.

Крім того, у ЗМІ нещодавно зʼявилася інформація про те, що Мамка може за гроші вирішувати в судах, в тому числі у ВС, будь-які питання. За посередництво між суддями й адвокатами Мамка нібито бере мінімум 200 тисяч доларів.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.