Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Кайл Вокер знову найшвидший в Англії

[17:50 03 августа 2023 года ]

Цьогоріч зірка футболу Кайл Вокер знову вразив своїх вболівальників. Англійська Прем’єр Ліга визначила найшвидших учасників у сезоні 2022/23. А тому офіційний сайт 1win просто не мав шансів не розповісти про таку важливу подію. Оскільки 33-річний захисник “Манчестер Сіті” й тепер очолив рейтинг із вражаючим показником. Таким чином, пропонуємо дізнатися про цю цікаву подію трішки більше.

У цьому сезоні перше місце знову очолив захисник “Манчестер Сіті” із показником 37,31 км/г. Загалом, АПЛ змогли виявити ТОП-5 найшвидших футболістів сезону 2022/23. Завдяки цьому, спостерігати за кар’єрним розвитком спортсменів стало ще цікавіше. Наприклад, за інсайдерською інформацію Фабріціо Романо, Кайлу Вокеру вже запропонував контракт футбольний клуб “Баварія”. У той же час, “Манчестер Сіті” наполягає на тому, щоб найшвидший гравець Англії продовжив з ними співпрацю.

Проте наразі підтвердженої інформації щодо пропозиції поки що немає. А тому пропонуємо дізнатися, хто з спортсменів ще потрапив у рейтинг найшвидших футболістів Англії.

Показники найшвидших учасників АПЛ

Одразу варто попередити, що в цьому році такі зірки, як Ерлінг Голанд та Мохаммед Салах у перелік найшвидших не потрапили. Звісно, це може стати прикрою новиною для деяких вболівальників. Проте наразі АПЛ вже затвердив свій рейтинг, а тому ми пропонуємо його розглянути. Що ж, дізнаймося, хто з футболістів став найшвидшим та яке місце очолив у сезоні 2022/23.

Які футболісти увійшли у перелік ТОП-5 найшвидших:

  1. Кайл Вокер із показником 37,31 км/г;
  2. Бреннан Джонсон — 36,70 км/г;
  3. Михайло Мудрик продемонстрував швидкість 36,63 км/г;
  4. Ентоні Гордон отримав показник 36,61 км/г;
  5. Дарвін Нуньєс зайняв п’яте місце із показником 36,53 км/г.

Погодьтеся, що це вражаючі результати. А тому, коли річ йде за змагання у визначенні найкращого, беттерам це надає ще більшого азарту. А ось де можна робити безпечні ставки на спорт відомо всім.

Ставки на футбол в 1win бк

Багато користувачів мережі Інтернет вважають, що 1win казино надає послуги лише для гемблерів. Тобто класичні ігрові автомати, слоти та подібне. Проте це зовсім не так, тому що у першу чергу бренд 1 win було створено саме як букмекерську контору. А тому найпопулярніші спортивні дисципліни, такі як футбол, було додано у каталог ще у 2016 році. Таким чином, користувачі нашого порталу змогли долучитися о події та робити ставки у Лізі Європи й інших турнірах.

Робити ставки у нашій букмекерській конторі дуже просто. Це стосується як футболу, так й інших спортивних дисциплін. Щоб приєднатися до події необхідно лише пройти просто реєстрацію та поповнити депозит. Для багатьох стане перевагою, що слідкувати за турнірами можливо у прямій трансляції. Також всі охочі можуть перейти до розділу “Статистика”, щоб знайти інформацію про минулі спортивні події.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.